MAJA-EROL

Кінець року – це завжди гарна нагода для підведення підсумків і завершення на оптимістичній ноті! Тому ми вирішили присвятити наш спеціальний 25-й випуск подкасту засновникам компанії Authority Partners, Майї та Еролу Карабеґам. До того ж, розмова з ними – це завжди непересічний і надихаючий досвід. Крім початкового етапу створення AP, Майя та Ерол в цьому подкасті розказали, як AP адаптувала бізнес-стратегію відповідно до змін в індустрії інформаційних технологій, чому консультанти AP зазначають корпоративну культуру компанії серед своїх головних пріоритетів, поділилися баченням засновників щодо наступних чотирьох років тощо. 

Майя та Ерол працюють разом протягом останніх 30 років, а їхня історія почалася в рідній для обох країні – Боснії та Герцеговині, де Ерол відкрив свій перший бізнес – компанію-розробника програмного забезпечення “Kаkо?”, до якої Майя приєдналася в якості першого співробітника. Тим часом вони жили в 3-х різних країнах, мали 2-х дітей і заснували компанію AP у 1998 році. І після всіх цих років ця – як ми любимо їх називати – «зіркова пара» все ще захоплюється створенням досконалих ІТ-рішень та збалансовує наш динамічний світ.

Протягом останніх 24 років штаб-квартира AP перебуває в Каліфорнії (США), тоді як технологічний центр у Сараєво (БіГ) був відкритий 17 років тому, ще один такий центр у Стамбулі (Туреччина) розпочав роботу майже два роки тому. Сьогодні команда AP налічує 500+ співробітників, які працюють в офісах та віддалено в 33 країнах світу.

«В AP ми віримо в досконалість, зростання та розвиток, стабільність та соціальну відповідальність, і все, що ми робимо, має відбиток цих цінностей», – сказала співзасновниця Майя Карабеґ у подкасті та додала, що в AP працюють найкращі люди! «Вони не просто чудові професіонали, це добрі та приємні люди. Ми піклуємось один про одного. Ми підтримуємо зв’язок на різних рівнях і через різні ініціативи. Користуючись нагодою, я хотіла б подякувати всім нашим консультантам; ви просто найкращі!»

Говорячи про головні пріоритети на найближче майбутнє, співзасновник Ерол Карабеґ зазначив: «Наше бачення не змінюється, а наші цінності залишаються тими самими. Ми продовжуватимемо прагнути досконалості і забезпечуватимемо стабільне, надихаюче середовище для наших людей. Як ви, можливо, знаєте, ми дотримуємося стратегії постійного зростання. Зростання компанії АР не лише забезпечує нам стабільність, але й створює багато нових кар’єрних можливостей для наших співробітників, а також дає нам змогу братися за все більш цікаві та складні проекти. Майбутнє виглядає надзвичайно захоплюючим, і я не можу дочекатися, коли Authority Partners 3.0 набуде досконалої форми протягом найближчих місяців і років».

І наостанок, озираючись на успішний рік, що минає, Майя та Ерол приходять до висновку, що вони вдячні за багато речей у житті, а в професійному плані вони більш за все вдячні за велику родину AP та можливість спілкуватися та співпрацювати з людьми з 33 різних країн.