Ви коли-небудь запитували себе, якими були б ваші пріоритети у разі приєднання до ІТ-компанії з огляду на її корпоративну культуру? Власне, ми щойно зібрали думки консультантів Authority Partners стосовно роботи компанії, корпоративної культури та взаємовідносин шляхом проведення Дослідження рівня залученості наших консультантів. Відповідне опитування стосується шести важливих  аспектів: кар’єрне зростання, залученість у роботу, винагорода, взаємовідносини з керівництвом, додаткові бонуси та атмосфера в колективі. Важливо зазначити, що відсоток тих, хто взяв участь в опитуванні, був високим, що свідчить про прагнення нашої команди до спільного розвитку та досягнення успіху.

Виходячи з відповідей консультантів, вони задоволені гарними взаємовідносинами зі своїми колегами, оскільки всі ставляться одне до одного з повагою. До того ж, консультанти задоволені загальним рівнем захищеності компанії та вважають АР надійним місцем роботи. 93% консультантов AP полны решимости прикладывать максимум усилий в работе каждый день, потому что они чувствуют себя полностью вовлеченными и понимают, как их работа влияет на бизнес-цели компании.

Результати дослідження допомагають нам краще розуміти наших працівників, надаючи безцінну інформацію на шляху до ще більш плідних та успішних взаємовідносин всередині  Authority Partners, які є нашим пріоритетом. Щороку ми прагнемо покращити реалізацію всіх шести аспектів та підсилити наші спроможності щодо спільної роботи задля досягнення нашої мети та візії.

Коментуючи результати дослідження, Майя Карабеґ, співзасновниця AP, зазначила: “В Authority Partners ми віримо в безперервне вдосконалення, в процесі якого ми постійно розмірковуємо над тим, що було зроблено та що може бути зроблено краще. Залученість консультантів – це ступінь захоплення консультантами їхньою щоденною роботою та відчуття власної цінності. Саме тому протягом останніх шести років, ми використовуємо стандартизоване Дослідження рівня залученості консультантів. Ми продовжуватимемо працювати над тим, щоб робити AP найкращим місцем роботи з усіх можливих.”

Щоб більше дізнатися про Корпоративну культуру AP, тисніть «переглянути» на епізоді подкасту, де Хáна Коцан Бібіч, спеціаліст з підбору персоналу в AP, говорить про те, чому відповідність корпоративній культурі є надважливою, і як дізнатися, що та чи інша компанія підходить саме для тебе. Головною темою цього подкасту стала корпоративна культура AP: її визначення, яким чином AP оцінює культурну відповідність, намагаючись передбачити потенційні ризики і помилки, та даючи поради тим, хто бере участь в процесі працевлаштування в АР. Якщо ви плануєте подаватися на відкриті вакансії в нашій компанії, це може стати відмінною підготовкою.

Заплановані події AP:

Для всіх IT-фахівців

09/30/2021 Dev Talks Meetup

Запрошуємо на спеціальний випуск Dev Talks Meetup на тему “Приборкання чудовиська: застосування “душителя””, де команда AP поділиться своїм практичним досвідом щодо проєкту. Ласкаво просимо приєднуватися до нас 30 вересня 2021 з 18:00 – 20:00 (CET) / 10:00 – 11:00 (PST)/ 20:00 (TRT) на MS Teams.

Для сініоров

10/15/2021 Authority Partners’ global Job Fair

Незабаром, в п’ятницю 15-го жовтня, ІТ-фахівці з Туреччини, Домініканської Республіки, Боснії і Герцеговини та інших країн візьмуть участь у всесвітньому Ярмарку вакансій Authority Partners задля того, щоб дослідити можливості залучення до однієї з провідних ІТ-компаній, яка працює на світовому ринку. Ми запрошуємо вас реєструватися та дізнаватися про корпоративну культуру нашої компанії, наявні можливості навчатися і зростати та перспективи співпраці з першокласними фахівцями.

Для джуніорів

10/25/2021 AP Lab Cloud Masters Training Program

Як потрапити до сфери ІТ та отримати посаду на першій сходинці кар’єрних сходів? Подавайся на Тренінгову програму AP Lab! Програма пропонує 16 тижнів структурованих та добре продуманих лекцій з використанням першокласної технології та роботи над реальним проєктом.  Протягом програми ви отримаєте більш глибоке розуміння всіх аспектів програмної інженерії та повного циклу розробки програмного забезпечення – починаючи з планування, проектування, написання, тестування та впровадження.

Це ваш шанс взяти участь у створенні досконалості та зростати разом з нами! 

Чекаємо на зустріч!